1. Verzending

De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd. De bestelling wordt verwerkt door Q-Watersports nadat een bestelling bij ons is geplaatst en uw betaling door ons is ontvangen. U ontvangt een bevestigingsmail met een bestelnummer. Q-Watersports streeft ernaar alle producten op voorraad te hebben, zodat een korte levertijd vaak is gegarandeerd. Wanneer uw bestelling en betaling zijn ontvangen, dient u rekening te houden met een levertijd van 3 werkdagen. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u nimmer recht op schadevergoeding. Er worden geen verzendkosten gerekend binnen Nederland en België. Voor bestellingen in het buitenland worden extra kosten gerekend, afhankelijk van de grootte van de bestelling.

 

 

2. Levertijd

Veel van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit staat bij het betreffende product direct vermeld op onze webshop. Voor producten die we uit voorraad kunnen leveren, hanteren we een levertijd van 1 – 2 werkdagen.  Producten die niet voorradig zijn, worden binnen 10 werkdagen bezorgd.  Heeft u met spoed een spa nodig? Neem dan contact met ons op voor een passend voorstel.

 

 

3. Afhalen

U kunt uw bestelling ook eerst bekijken of afhalen in ons magazijn/showroom. Ons afhaaladres is: Hengelder 32-34 te Zevenaar, nabij Arnhem en 2 minuten vanaf de A12. U kunt onze showroom bezoeken tussen 09.00 en 17.00 van maandag tot en met vrijdag.

 

Let op: kiest u ervoor uw bestelling af te halen dan ontvangt u van ons altijd vooraf een bevestiging per email dat de order afgehaald kan worden. Zo weet u zeker dat uw order klaarstaat en voorkomt u wachttijden. U kunt gratis parkeren voor onze showroom/magazijn. Bij twijfel kunt u uiteraard altijd even bellen op telefoonnummer 085-30 33 716.

 

 

4. Ruilen en Retourneren

U dient na ontvangst van het pakket te controleren of de artikelen conform de bestelling zijn geleverd. Wanneer dat niet zo is, dan dient u jacuzzi-opblaasbaar.nl hiervan binnen 14 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via jacuzzi@99webshops.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klantenservice: +31 (0)85 3033 716
Email: info@jacuzzi-centrum.com
KVK nr.: 09209675
Btw nr.: NL821554980B01
U dient de retourzending voldoende gefrankeerd terug te zenden.

Jacuzzi-centrum.cp, behoudt zich het recht voor de retour gezonden artikelen te weigeren, wanneer niet aan de voorwaarden voor retourzendingen en ruilen zijn voldaan.

 

 

 

6. Betalen

Betaling is mogelijk via de volgende manieren: iDeal, PayPal, Bankoverschrijving (duurt twee werkdagen langer), Creditcard, Pinnen bij afhalen, MrCash, SofortBanking, GiroPay.

 

 

7. Veiligheid

De NetSpa opblaasbare jacuzzi’s doen geen concessie op het gebied van veiligheid. Zo zorgt de dubbele isolatie in de aluminium geleiders ervoor dat kortsluiting voorkomen wordt. Lees hier alles over de veiligheid van onze jacuzzi’s.

 

 

8. Garantie

Op jacuzzi-centrum.com hanteren wij een unieke garantieprocedure. Mocht er namelijk overhoopt iets kapot gaan aan de motor van uw Jacuzzi, hebben wij een unieke garantieservice! Deze garantieservice van NetSpa zorgt ervoor dat u het opblaasbare bubbelbad binnen 5 werkdagen weer kan gebruiken zonder uw spa leeg te hoeven laten lopen. U kunt namelijk gemakkelijk het motorblok van de jacuzzi loskoppelen en met de bijgeleverde doos eenvoudig versturen. Deze wordt vervolgens gerepareerd thuisbezorgd! Heeft u vragen over deze service? Aarzel niet om even contact op te nemen!

Garantieprocedure Jacuzzi Opblaasbaar

8.1. Motorblok afnemen

Demonteer het motorblok van de opblaasbare jacuzzi en plaats het in de bijgeleverde doos.

8.2. Garantie online aanmelden

Surf naar support.netspa.eu om uw jacuzzi aan te melden voor garantie.

 

8.3. Verstuur uw motorblok

Volg de instructies en verstuur het motorblok naar NetSpa Benelux

 

8.4. Reparatieprocedure

Op dit moment gaan de experts aan de slag om uw motorblok te repareren. Binnen 5 werkdagen wordt het motorblok geretourneerd naar uw adres.

 

8.5. Thuisbezorgd

Het motorblok wordt bezorgd op aangegeven locatie en u kunt weer heerlijk genieten van uw opblaasbare bubbelbad. Enjoy!